Udviklingsmuligheder

Din trivsel og udvikling er vigtig for os. Du får tilknyttet en mentor, som hjælper dig godt i gang. Herudover sørger vi for undervejs i dit arbejdsliv at opkvalificere dine kompetencer løbende gennem vores interne uddannelsesafdeling.
Du vil bl.a. få mulighed for at deltage i kurser indenfor brug af trappemaskine, patientbefordring, køre-hviletid, skadeforebygning, og mange andre spændende kurser.

Er du interesseret i det er der også mulighed for selv at blive mentor eller udvikle dig videre i vores organisation.

Det praktiske

Vi planlægger faste kørselsruter ud fra, hvor bussen startes, og vi bestræber os på at du kan tage bussen med hjem såfremt ruten passer.

Som chauffør hos os sikrer vi tryghed i ansættelsen. Din ansættelse er under ordnede forhold efter gældende overenskomst.

Lad os tage en snak

Lyder dette som noget, der kunne være relevant for dig, så giv os dine kontaktinformationer i nedenstående kontaktformular.

Vi sørger for, en fra vores rekrutterings- og uddannelsesafdeling ringer dig op inden for 24 timer på hverdage.

 

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du også velkommen til at kontakte:

Per Fisker på 52 34 89 02 for henvendelser i Vest (Jylland og Fyn)

Rikke Vestergaard på 52 34 89 07 for henvendelser i Øst (Sjælland)

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

"Påkrævet" indicates required fields

Dit navnPåkrævet
Kvalifikationskrav
Påkrævet

 


Hvem er vi?

HB-Care er Danmarks førende leverandør af visiteret specialkørsel til kommuner og institutioner i hele landet.
Vi befordrer bl.a. handicappede børn til skoler, børnehaver og aktivitetscentre, samt ældre medborgere til genoptræning og dagcentre.

Vi er en del af transportselskabet Moove Group, hvor vi sammen med Danmarks største taxiselskab, Dantaxi, har mere end 90 års erfaring i at sikre vores brugere en tryg og personlig service.
Vi er et aktivt led i den kollektive transport, hvor vores 1.800 taxier og 500 busser hjælper udsatte grupper i samfundet med at opnå kontakt til omverdenen.
Læs mere om HB-Care her:https://hb-care.dk/om-hb-care/